Toegevoegd aan Documentatie: het Collegeprogramma 2010-2014

Het Collegeprogramma 2010-2014 is toegevoegd aan de pagina Documentatie in twee vormen, een lichtere versie van 317 kB zonder foto’s en dus sneller te downloaden, en een zwaardere versie met foto’s, van 2,05 MB.

In de lichtere versie wordt het plan voor de THEMA-flats expliciet genoemd op pagina 22, in de zwaardere versie op pagina 24.

Deze passage in het collegeprogramma is er de directe oorzaak van dat de commissies nu, samen met gemeente en corporaties, kandidaten aan het selecteren zijn om het proces te leiden. Begin april 2011 zou er een schets moeten liggen waarover alle partijen het eens zijn, en dat kan leiden tot echte besluiten over hoe het met onze flats verder zal gaan.

This entry was posted in Geen categorie and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *